Skip to Content

SVKK Club: Venäjän-kaupan pakotteet

Aika
Paikka
Helsinki

Mitä pakotteet ovat ja miten ne pitäisi huomioida yrityksen toiminnassa?

Venäjän-kaupan pakotteista saapuvat kertomaan asianajajat Anu Mattila ja Ekaterina Mironova Eversheds – asianajotoimistosta.

Tilaisuudessa sivutaan myös USA:n asettamia pakotteita sekä Venäjän vastapakotteita havainnollistavien esimerkkien kautta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 5.4.2018 mennessä tai osoitteella elena.niininen@svkk.fi.

Mikäli haluat osallistua etänä, ota yhteyttä Elena Niiniseen, elena.niininen@svkk.fi.

Tilaisuus on tarkoitettu vain SVKK:n jäsenille ja se on maksuton. Tilaisuuteen mahtuu 30 henkilöä. Tilarajoitusten vuoksi pidätämme oikeuden rajoittaa osallistujamäärän 1/per yritys.

Rekisteröityminen, verkostoituminen ja kahvitarjoilu alkavat klo 13.30.

Huom! Jos jostain syystä et pääsekään paikalle, muistathan perua osallistumisesi viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta. Laskutamme no show –maksun 27 euroa peruuttamattomista ilmoittautumisista.

Esitys pidetään englanniksi.

Osallistu livenä tai etänä – kysy ja kyseenalaista!

Tilaisuuden aineistot ovat ladattavissa täältä (vaatii jäsenkirjautumisen)

Puhujat

image description
Anu Mattila Asianajaja

Asianajotoimisto Evershedsin Helsingin toimiston Anu Mattila on erikoistunut kansainväliseen yhtiöoikeuteen ja transaktioihin. Anu on arvostettu johtava asiantuntija erityisesti Venäjä-liitännäisissä transaktioissa, joissa hänellä on yli 20 vuoden kokemus. Anu avustaa kansainvälisissä yrityskaupoissa sekä investointiprojekteissa erityisesti kiinteistöihin ja teollisiin investointeihin liittyen sekä kansainvälisissä sopimusjärjestelyissä. Lisäksi hän neuvoo yrityksiä pakote- ja muissa compliance-asioissa.


image description
Ekaterina Mironova Asianajaja

Ekaterina työskentelee asianajotoimisto Sutherlandin Moskovan toimistossa ja hänen osaamisalaansa ovat muun muassa: kaupalliset sopimukset ja IT, työlainsäädäntö, globaalit sopimukset ja käytännöt, immateriaalioikeus, outsourcing ja offshoring


Paikka

EK:n kokouskeskus 2 krs., Eteläranta 10, 00130 Helsinki
Back top top