Skip to Content

SVKK Club: Wildberries-verkkokauppa – väylä Venäjän markkinoille

Aika
Paikka
Helsinki

Aika: 7.2.2020 klo 13.00-15.00 (ilmoittautuminen ja kahvi alk. 12.30)

Paikka: Eteläranta 10, EK:n kokouskeskus

Venäjän verkkokaupan markkinat ovat arvoltaan yli 20 miljardia dollaria ja arvioiden mukaan jopa kaksinkertaistuvat muutaman vuoden kuluessa.  Kasvua vauhdittavat muun muassa digitalisaatio, verkko-ostamisen helppous ja keskiluokan kasvu Venäjällä.  Venäjän verkkokaupan markkinoille on suurta tunkua, mutta suomalaisten osuus on valitettavan pieni.

SVKK Clubin vieraaksi saapuu Venäjän verkkokauppajäteistä tämän hetken suurin – Wildberries. Tilaisuudessa kuullaan Wildberriesin tarina sekä tutustutaan sen toimintatapoihin ja kasvunäkymiin.

Tilaisuuden on erinomainen mahdollisuus sopia yhteistyöstä Wildberriesin kanssa Venäjän markkinoilla. Wildberries suunnittelee laajentavansa myös Euroopan markkinoille.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita ensisijaisesti toimijat, joilla ei aikaisemmin ole ollut yhteistyötä Wildberriesin kanssa.  Wildberriesin edustajat toivovat tapaavansa etenkin Venäjän verkkokaupasta kiinnostuneita naisten ja lasten vaatteiden, jalkineiden, kodin tekstiilien, kosmetiikan, elektroniikan sekä elintarvikkeiden valmistajia.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomen Tekstiili & Muoti ry:n sekä Kaupan Liitto ry:n kanssa. Tilaisuus on englanninkielinen.

Lisätietoa: www.wildberries.ru

Jäsentilaisuuden esitykset/aineisto on ladattavissa alta (vaatii jäsenkirjautumisen).

 

 

 

 


 

Finnish Business in St.Petersburg 23.4.2020 – ilmoita yrityksesi mukaan suureen B2B -tapahtumaan Pietariin 15.3. mennessä!

 

Finnish Business in St.Petersburg 23.4.2020

 

 

 

 

Paikka

Eteläranta 10, Helsinki
Back top top