Skip to Content

SVKK Club: Yritysturvallisuus

Aika
Paikka
Helsinki

Miten hoidat yrityksesi riskienhallinnan Venäjällä? Minkälaisia ennakoitavia tai yllätyksellisiä uhkakuvia kansainvälisessä kaupassa toimivat yritykset kohtaavat?

Erilaisilla trendeillä on vaikutusta uusien riskien syntymiseen ja niiden hallintaan. Yritystä voivat uhata liiketoiminnallisten ja poliittisten riskien ohella esimerkiksi rikollisuus ja rahanpesu, kyberhyökkäykset, ekologiset haasteet ja jopa pandemiat. Lisäksi keinoälyllä, digitaalisaatiolla ja nopealla tiedon leviämisellä voi pahimmassa tapauksessa olla kielteinen vaikutus yritysimagoon. Nykyään on entistä tärkeämpää tehdä jatkuvaa arviointia liikekumppaneista, työntekijöistä ja tavarantoimittajista. On hyvä osata tunnistaa yrityksen ja työympäristön kriittisimmät riskitekijät ja resurssit sekä etsiä niihin sopivat hallintakeinot.

SVKK Clubin helmikuun tilaisuudessa kansainväliseen työympäristöön ja Venäjään liittyvistä riskeistä ja niiden hallintamekanismeista kertovat tutkija Lotta Hakala Suojelupoliisista ja riskienhallintajohtaja Heljo Laukkala Metso Oyj:ltä. Aalto University Professional Development (Aalto PRO) ja Finnsecurity ry valitsivat Laukkalan vuoden 2017 turvallisuusjohtajaksi. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan riskeistä!

Aika: 13.2.2018 9.00 – 11.00, ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu 8.30 alkaen

Paikka: Eteläranta 10, EK:n kokouskeskus

Ilmoittautumiset viimeistään 6.2.2018 Annika Peitsaralle, annika.peitsara@svkk.fi.

Tilaisuus on tarkoitettu vain SVKK:n jäsenille ja se on maksuton. Tilaisuuteen mahtuu 50 henkilöä. Tilarajoitusten vuoksi pidätämme oikeuden rajoittaa osallistujamäärän 1/per yritys.

Huom! Jos jostain syystä et pääsekään paikalle, muistathan perua osallistumisesi viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta. Laskutamme no show –maksun 27 euroa +alv peruuttamattomista ilmoittautumisista. Tilaisuudessa ei ole etäosallistumisen mahdollisuutta.

Back top top