Skip to Content

Koulutus: Taloushallinnon ja kirjanpidon termien ja käsitteiden erot suomeksi ja venäjäksi

Aika
Jäsenhinta 150,00 € + alv
Paikka
SVKK Helsinki + Etäyhteys
Hinta 200,00 € + alv

Tässä koulutuksessa päivität suomenkieliset ja venäjänkieliset taloushallinnon termit kohdalleen!

Kouluttajana toimii SVKK:n talousjohtaja Elvira Stepanova, jonka asemapaikka on Pietari. Hänen äidinkielensä on venäjä, mutta hän hallitsee myös suomen kielen. Hänella on pitkä ja monipuolinen osaaminen suomalaisesta ja venäläisestä kirjanpidosta ja taloushallinnosta.

Aika: 29.10.2019 klo 10.00 – 13.00
Ilmoittautuminen ja kahvi klo 9.30 alkaen
Paikka: Eteläranta 10, Helsinki

Koulutuksessa termit avataan myös käytännön kautta: miten eri käsite käännetään toiselle kielelle ja miten käytäntö eroaa Suomessa ja Venäjällä. Koulutukseen osallistujan tulee osata venäjää, ainakin passiivisesti, sillä koulutuksen ensisijainen kieli on venäjä. Kysymykset ja keskustelu voidaan käydä myös suomen kielellä.
Koulutus on suunnattu ensisijaisesti henkilöille, jotka toimivat taloushallinnon tehtävissä, mutta myös muut kiinnostuneet ja terminologiaa päivittävät ovat tervetulleita.

Tilaisuudessa käsiteltäviä aiheita:

Kirjanpidon peruskäsiteitä:
mm. kirjanpidon liittyvät asiapaperit – nimitykset ja tarkoitus
-Taloushallinnon termejä ja käsiteitä:
mm. tilikausi, tilit, käyttöomaisuus, vaihto-omaisuus, hankintameno, poistot ja jaksotukset, velat ja saamiset, rahastot ja varaukset jne
-Tilinpäätös, sen sisältö, termit ja käsitteet:
mm tase, tuloslaskelma, vuosikertomus, tilintarkastuslausunto

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.10.2019

Kysy myös etäosallistumismahdollisuutta: elena.niininen@svkk.fi
Etäosallistumisen hinta SVKK:n jäsenille 140 € + alv, muille 190 € + alv.

Ilmoittautuminen on sitova, mutta esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Jos ilmoittautumisen jälkeen joudut perumaan osallistumisesi, teethän sen viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta. Muussa tapauksessa joudumme laskuttamaan koko osallistumismaksun. Huomioithan, että peruutuksesta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen veloitamme 50 % osallistumismaksusta.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeella tai SVKK:n Helsingin toimistoon Elena Niiniselle, elena.niininen@svkk.fi, puh. +358 50 360 7742

Koulutuksessa saatetaan ottaa valokuvia toimitukselliseen käyttöön viestintäämme varten. Jos et halua näkyä kuvissa, ilmoitathan asiasta etukäteen, kiitos.

Paikka

Eteläranta 10, Helsinki
Back top top