Skip to Content

Team Finland -matka Novosibirskiin

Aika
Paikka
Novosibirsk

 

Suomalais-Venäläinen kauppakamari, Suomen Moskovan-suurlähetystö ja Novosibirskin aluehallinto kutsuvat suomalaisyritykset mukaan Team Finland -vienninedistämismatkalle Siperian Novosibirskiin.

Yrityksistä koostuvaa suomalaisdelegaatiota johtaa Suomen Moskovan-suurlähettiläs Mikko Hautala. Matkalla tutustumme Novosibirskin alueeseen ja sen suomalaisyrityksille tarjoamiin yhteistyömahdollisuuksiin, joita on erityisesti mm. infran ja jätehuoltoratkaisujen kehittämisessä.

Novosibirsk on Venäjän kolmanneksi suurin kaupunki ja Siperian suurin teollisuuskeskittymä. Novosibirskin alue on menestyvä 2,7 miljoonan asukkaan liike-elämän, tieteen, teollisuuden ja kulttuurin keskus, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Ob-joen ja Siperian radan varrella. Novosibirskin kansainvälinen lentokenttä on yksi Venäjän vilkkaimmista.

Novosibirskin alueen tärkeimpiä teollisuudenaloja ovat koneenrakennus, metallinjalostus, kemianteollisuus, energiantuotanto, asuinrakentaminen sekä tieto- ja viestintäteknologia. Alueen talouden suurimmat kehitysmahdollisuudet ovat korkeassa teknologiateollisuudessa. Matkan aikana vieraillaan tiedekaupunki Akademgorodokin teknologiapuisto Akademparkissa ja Koltsovon teknologiapuisto Biomedparkissa verkottautumassa paikallisiin IT- ja terveysteknologiayrityksiin.

Isoista venäläisistä teollisuusyrityksistä alueella toimivat Novosibirsk Aircraft Production Association, Novosibirskin metalli- ja kemiantehtaat, energiayhtiö ELSIB, kaivos- ja metallialan yritys JSC Siberian Anthracite ja diagnostiikkavälineitä valmistava Vector-Best. Alueella toimii myös useita kansainvälisiä yrityksiä kuten Mars, Henkel, Argneg, EkoNiva, Nestle, Mondelez International ja Coca-Cola.

Kaikki suomalaiset yhtiöt ovat tervetulleita viennisedistämismatkallemme. Huomioimme matkaohjelmassa kaikkien osallistuvien yritysten tarpeet toimialan mukaisesti.

Yritysohjelmaan sisältyy:

– osallistujayrityksen tarpeiden huolellinen alkukartoitus
– B2B neuvottelut: tapaamiset alkukartoituksen pohjalta valittujen paikallisten yritysten kanssa
– bisnesfoorumi
– yritysvierailut paikalliskuljetuksineen ohjelman mukaisesti
– ohjelmaan merkityt ruokailut
– tulkkaus ryhmän yhteisissä tilaisuuksissa
– SVKK:n asiantuntijan palvelut matkan aikana

Yritysohjelman hinta:

Isot yritykset: 950 € + 24 % alv
PK-yritykset: 750 € + 24 % alv

Saman yrityksen toinen osallistuja saa 50 %:n alennuksen hinnasta.

Tarvittaessa voit varata SVKK:n kautta myös hotellin ja lentoliput välille Helsinki-Novosibirsk-Helsinki. Puolestanne varatun lentolipun hinta määräytyy lipun ostohetkellä voimassa olevan hinnan mukaan. Voit kysyä reittivaihtoehdoista Annika Peitsaralta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen viimeistään 1.3.2018: 
Annika Peitsara, annika.peitsara@svkk.fi, puh. +358 40 513 4969

Alustava ohjelma:

Sunnuntai 25.3.2018

Matkustuspäivä, lähtö Helsingistä Novosibirskiin.

26.3.2018 (ma) – 27.3.2018 (ti)

Yritysohjelma (tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin)

Keskiviikko 28.3.2018
Matkustuspäivä, paluu Suomeen.

Suunnittelemme ja kohdennamme matkan ohjelman, yritysvierailut ja neuvottelut osallistuvien yritysten toimialojen ja tavoitteiden mukaisesti. Matkaan sovelletaan SVKK:n yleisiä toimitusehtoja. SVKK pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin.

 

Back top top