Skip to Content

Team Finland -vienninedistämispäivä 2019

Aika
Paikka
Helsinki

KUTSU

TEAM FINLAND -VIENNINEDISTÄMISPÄIVÄÄN 22.8.2019

Koko maailma avoinna yrityksellesi

Mikä myy ja miksi? Minkälaista sparrausta, rahoitusta ja muita palveluita yrityksellesi on tarjolla myyntiosaamisen vauhdittamiseksi ja uusien markkinoiden avaamiseksi?

Team Finland -päivä tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen tilaisuuden vaihtaa kokemuksia muiden suomalaisten vientiyritysten kanssa ja tavata suurlähettiläitä ja muita Team Finland -verkoston asiantuntijoita 90 eri maasta.

Aika: 22.8.2019 klo 8.00 – 16.00
Paikka: Messukeskus, Messuaukio 1 (Itä-Pasila), 00520 Helsinki

Osallistu klinikoihin ja round table -keskusteluihin

Päivän aikana järjestetään sessioita, joissa saat ajankohtaista tietoa eri markkina-alueista ja yrityksille tarjolla olevista kansainvälistymispalveluista. Samalla pääset verkottumaan samalle markkinalle tähtäävien tai siellä jo toimivien yritysten kanssa ja kuulemaan yritysten onnistumisista ja opeista. Sessioiden aiheita ovat yritysten rahoitus- ja kansainvälistymispalvelut sekä Australian, Indonesian, Venäjän, Intian, USA:n, Japanin, Lähi-idän, Afrikan, Kiinan ja monen muun kiinnostavan alueen markkinat. Lähialueiden markkinoille pääsyä käsittelemme monissa temaattisissa klinikoissa.

Speed datingit asiantuntijoiden kanssa

Paikalle saapuu kymmeniä suurlähettiläitä ja muun muassa Business Finlandin kansainvälistymisen asiantuntijoita maailmalta ja Suomesta. Ilmoita kiinnostuksesi tapaamisiin ilmoittautumisen yhteydessä. Avaamme Speed dating -tapaamispalvelun elokuussa viikolla 32, jolloin saat ohjeet henkilökohtaisen tapaamisen varaamiseksi. Tilaisuus on maksuton kutsutilaisuus, ja se edellyttää ennakkoilmoittautumista.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Team Finland -päivä on Team Finland -verkoston vuosittainen tapahtuma kasvuyrityksille. Team Finland -verkostoon kuuluvat organisaatiot edistävät yritysten vientiä ja kansainvälistymistä. Verkoston yhteisiä palvelukokonaisuuksia ovat esimerkiksi Team Finland -vierailut, Market Opportunities -markkinatietopalvelu ja muut kansainvälistymispalvelut.

Team Finland -päivän pääjärjestäjät ovat Business Finland, ulkoministeriö ja Finnvera. Ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa ovat mukana mm. Suomalais-Venäläinen Kauppakamari, Keskuskauppakamari, Finnpartnership, työ- ja elinkeinoministeriö sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

Tapahtuman pääkutsujana on Business Finland (Tietosuojaseloste: Business Finlandin yleinen asiakas-, sidosryhmä- ja markkinointirekisteri)

LISÄTIETOA TEAM FINLAND -VERKOSTOSTA 

Back top top