Skip to Content

Tulliseminaari – Venäjän tulli tavattavissa

Aika
Jäsenhinta 120,00 € + alv
Paikka
SVKK Helsinki
Hinta 160,00 € + alv

On taas suositun Tulliseminaarin aika! Tulliseminaarissa alustavat Venäjän tullin ja Venäjän kauppa- ja teollisuusministeriön edustajat Venäjälle tehtävän tullauksen uudistuksista. Esillä mm. sähköinen asiointi ja tavaroiden QR-koodimerkintä.

Puheenvuorot pidetään venäjäksi, ja ne simultaanitulkataan suomeksi. Kysymyksiä voi esittää paikan päällä suomeksi tai halutessaan kysymyksen voi lähettää jo etukäteen tilaisuuden järjestäjälle.

Aika: 3.6.2019 klo 10.00-13.30
ilmoittautuminen ja kahvi klo 9.30 alkaen
Paikka: Eteläranta 10, Helsinki

Käsiteltäviä aiheita mm:

– Viimeisimmät tullikoodeksin muutokset
– Sähköinen ilmoittaminen on viejän etu
Uusi tullausjärjestelmä on sähköinen alusta loppuun – tavaran vastaanottamisesta tulliviranomaisille sen markkinoille saattamiseen saakka. Kommunikointi tullin kanssa on helpompaa ja toiminta entistä läpinäkyvämpää, mikä vähentää korruptiota.
– Uusi maksutapa tullimaksujen suorittamiseen
Venäjän tulliviranomainen ottaa tänä vuonna käyttöön sähköisen yrityskohtaisen maksutilin tullimaksujen suorittamiseen. Samalta tililtä voi käyttää varoja missä tahansa Venäjän federaation tullitoimipaikassa.
– Tuotteiden pakollinen merkintä Venäjällä – QR-koodi
Venäjällä käynnistyi tänä vuonna mittava uudistus, jossa kaikki tuotteet merkitään niiden aitouden varmistamiseksi. Uudistus etenee asteittain ja alkoi 1. maaliskuuta tupakkatuotteista. Suunnitelman mukaan vuonna 2024 kaikki Venäjällä myytävät tuotteet on merkitty yksilöllisellä QR-koodilla
-Kysymykset/vastaukset/keskustelua
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tilaisuudessa simultaanitulkkaus
Hinta SVKK:n jäsenille 120 € + alv, muille 160 € + alv.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.5.2019

Ilmoittautuminen on sitova, mutta esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Jos ilmoittautumisen jälkeen joudut perumaan osallistumisesi, teethän sen viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta. Muussa tapauksessa joudumme laskuttamaan koko osallistumismaksun. Huomioithan, että peruutuksesta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen veloitamme 50 % osallistumismaksusta.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeella tai SVKK:n Helsingin toimistoon Elena Niiniselle, elena.niininen@svkk.fi, puh. +358 50 360 7742

Koulutuksessa saatetaan ottaa valokuvia toimitukselliseen käyttöön viestintäämme varten. Jos et halua näkyä kuvissa, ilmoitathan asiasta etukäteen, kiitos.

Paikka

Eteläranta 10, 00130 Helsinki
Back top top