Skip to Content

Venäjän-kaupan barometri – millä mielin vuonna 2019?

Aika
Paikka
Helsinki

Toissa vuonna Suomen Venäjän-kauppa piristyi, viime vuosi toi jälleen uusia pakotteita Yhdysvalloista heiluttaen ruplan kurssia. Viime syksyn barometrissa tilannetta kuvailtiin haastavaksi, mutta yritykset kertoivat tarkkailevansa markkinoita odottavalla kannalla. Miltä Venäjän-kaupassa näyttää nyt vuoden 2019 keväällä?

Tervetuloa kuulemaan kevään 2019 Venäjän-kaupan barometrin tulokset maanantaina 6. toukokuuta kello 9:00 (ilmoittautuminen ja kahvi 8:30).

Ohjelma

Barometrin tulokset:

  • Jaana Rekolainen, toimitusjohtaja, Suomalais-Venäläinen kauppakamari

Tuloksia kommentoivat:

  • Tapani Kiiski, toimitusjohtaja, Raute Oyj
  • Aki Ojanen, toimitusjohtaja, Aspo Oyj

 

Mukana myös Ilkka Salonen, East Office, Timo Vuori, Keskuskauppakamari, Petri Vuorio, Elinkeinoelämän keskusliitto ja Thomas Palmgren, Suomen yrittäjät.

Barometritutkimus toteutetaan Business Team for Russia -yhteistyönä (East Office, Keskuskauppakamari, Elinkeinoelämän keskusliitto, Suomen Yrittäjät ja Suomalais-Venäläinen kauppakamari).

Selvitämme barometritutkimuksessa puolen vuoden välein Venäjän kaupan ajankohtaisen tilanteen. Peruskysymyksinä barometrissä kartoitetaan Venäjän viennin kehitystä ja odotuksia, Venäjällä tapahtuvan liiketoiminnan kehitystä ja odotuksia, haasteita viennissä ja liiketoiminnassa, odotuksia Venäjän talouden kasvulle sekä Venäjälle tehdyistä ja suunnitelluista investoinneista.

Maksuton tilaisuus on avoin ainoastaan SVKK:n jäsenille.

Tutkimuksen toteuttaa Taloustutkimus Oy. Kevään barometrin haastattelut on tehty 6.3.-5.4.2019.

 

Syksyn 2018 barometri

Venäjän-kaupan barometri, syksy 2018: Venäjän-kaupan vaikeuskertoimet ovat kasvaneet ja yritykset ovat odottavalla kannalla

Kasvua ruplissa – Venäjän-kaupan tunnusluvut riippuvat mittarista

Paikka

Eteläranta 10, 00130 Helsinki
Back top top