Skip to Content

Venäjän-kaupan barometrin kevään 2020 tulosten julkaisu

Aika
Paikka
Helsinki

Tervetuloa kuulemaan Venäjän-kaupan barometrin kevään 2020 tutkimustulokset keskiviikkona 6.5. 2020 klo 9:00 (ilmoittautuminen ja kahvi 8:30) osoitteessa Eteläranta 10, 00130 Helsinki.

– Barometrin tulokset: Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen
– Kaksi yrityskommenttia (tbc)
– Avoin keskustelu

Ohjelma tarkentuu.

Mukana myös Lauri Veijalainen, East Office of Finnish Industries, Timo Vuori, Keskuskauppakamari, Hanna Laurén, Elinkeinoelämän keskusliitto ja Thomas Palmgren, Suomen yrittäjät.

Barometritutkimus toteutetaan Business Team for Russia -yhteistyönä (East Office, Keskuskauppakamari, Elinkeinoelämän keskusliitto, Suomen Yrittäjät ja Suomalais-Venäläinen kauppakamari).

Selvitämme barometritutkimuksessa puolen vuoden välein Venäjän kaupan ajankohtaisen tilanteen. Peruskysymyksinä barometrissä kartoitetaan Venäjän viennin kehitystä ja odotuksia, Venäjällä tapahtuvan liiketoiminnan kehitystä ja odotuksia, haasteita viennissä ja liiketoiminnassa, odotuksia Venäjän talouden kasvulle sekä Venäjälle tehdyistä ja suunnitelluista investoinneista.

Yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun alustuksen jälkeen.

Tutkimuksen toteuttaa Taloustutkimus Oy.

 

Maksuttomaan jäsentilaisuuteemme mahtuu 50 osallistujaa.  Jos et pääse mukaan, voit seurata tilaisuutta myös etänä Skype for Business -ohjelman kautta. Ilmoita mahdollisesta etäosallistumisestasi Annika Peitsaralleannika.peitsara@svkk.fi

Tilarajoitusten vuoksi pidätämme oikeuden rajoittaa osallistujamäärän yhteen edustajaan per jäsenyritys.

Huom! Jos ilmoittautumisen jälkeen joudut perumaan osallistumisesi, teethän sen viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta. Muussa tapauksessa joudumme laskuttamaan no show –maksun 20 eur + alv

 

Paikka

Eteläranta 10, 00130 Helsinki
Back top top