Skip to Content
Metsä ja puunjalostus Patrik Saarto
Avoin 834
Econetille 13 miljoonan euron urakka Ilim Groupilta

Econetille 13 miljoonan euron urakka Ilim Groupilta

Econet ja Ilim Group ovat tehneet menestyksestä yhteistyötä jo vuosia.

Econet Group ja Venäjän suurin puunjalostusyritys Ilim Group ovat solmineet 13 miljoonan euron arvoisesta KVR-urakasta uudelle Ust-Ilimskin sellutehtaalle, Econet tiedottaa.

Urakkaan kuuluu sellu- ja kartonkitehtaan jätevesien käsittelyn suunnittelu ja toteutus sekä jäteveden puhdistuslaitteita.

– Olemme tehneet yhteistyötä Ilim Groupin kanssa jo vuosia ja kauppa kertoo, että osaamiseemme ja teknologiaamme luotetaan. Laitteemme on kehitetty kestämään haastavia ja arktisia olosuhteita, Econetin toimitusjohtaja Lauri Leskinen kertoo tiedotteessa.

Miljardiprojekti

Urakka on osa miljardin dollarin arvoista Big Ust-Ilimsk -projektia, jonka tavoitteena on kasvattaa Ilim Groupin kapasiteettia ja kokonaistuotantoa yli 600 000 tonnilla vuodessa.

Investoinnin avulla Ilim Group aikoo vahvistaa johtavaa asemaansa Venäjällä ja tuottaa 4,3 miljoonaa tonnia tuotteita vuosittain.

Helmikuussa Econet sai Ilimiltä 2,5 miljoonan euron tilauksen sellutehtaalle Korjažmaan. Menestyksekäs yhteistyö jatkuu nyt uudella urakalla.

– Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Econet Groupin kanssa ja odotuksemme ovat täyttyneet. Olemme varmoja, että Econetin ammattitaito vesien käsittelyssä auttaa projektin toteutumisessa, kehuu puhdistamon modernisoinnin projektijohtaja Aleksei Ababkov tiedotteen mukaan.

Lue myös:

Econetille 2,5 miljoonan euron tilaus Ilim Groupilta

Keskustelua aiheesta

Back top top