Skip to Content
Venäjän alueilta Patrik Saarto
Avoin 467
Kaikkien pietarilaisyritysten on tilattava etä- ja lähityöntekijöistä kertova QR-koodi toimipisteisiinsä

Kaikkien pietarilaisyritysten on tilattava etä- ja lähityöntekijöistä kertova QR-koodi toimipisteisiinsä

Määräys koskee toimipisteitä, joissa tehdään lähityötä.

Kaikkien Pietarissa toimivien yritysten yrityskokoon katsomatta on tilattava etä- ja lähityöntekijöiden määrän kertova QR-koodi niihin toimipisteisiin, joissa yrityksillä on lähityöntekijöitä, kerrotaan Pietarin kaupungin sivuilla.

Näkyvälle paikalle asetettava koodi on tilattavissa Pietarin yrittäjyyden kehittämisen ja tuen keskuksen sivuilta oman käyttäjätilin kautta. Toiminnassa olevissa toimipisteissä koodi on täytynyt olla jo 1.11. alkaen.

Mikäli yritys on ottamassa toimitilan käyttöön täyden etätyövaiheen jälkeen, on toimitilaan palaamisesta ilmoitettava ensin kyseiseen keskukseen. Keskus käsittelee ilmoituksen kolmen työpäivän kuluessa.

Ilmoituksessa on kerrottava, kuinka monta työntekijää siirtyy lähityöhön, kuinka monta työskentelee etänä sekä kuinka monta yli 65-vuotiasta työntekijää henkilöstössä on. Ilmoitukseen on liitettävä myös valokuvat turvallisuusvaatimusten noudattamisesta.

Lisätietoja keskuksesta

Pietarin yrittäjyyden kehittämisen ja tuen keskuksesta voi kysyä lisätietoja QR-koodista numerosta 372-52-90 tai sähköpostilla it@crpp.ru. Pietari on myös julkaissut lähityöhön siirtymisestä venäjänkieliset ohjeet.

Määräyksen rikkomisesta voi seurata hallinnollinen sakko, joka on virka-asemassa olevien henkilöiden kohdalla 30 000 – 40 000 ruplaa ja juridisten henkilöiden kohdalla 200 000 – 300 000 ruplaa. Toistuvista rikkeistä sakko voi olla vastaavasti 50 000 tai 500 000 ruplaa.

Aiheesta aiemmin:

Pietari kiristää koronarajoituksia – työnantajille suositus siirtää etätöihin niin paljon työntekijöitä kuin mahdollista

Sobjanin määräsi uusia rajoituksia Moskovaan

Keskustelua aiheesta

Back top top