Skip to Content
Rakentaminen ja infra Patrik Saarto
Avoin 487
Kiilto vei Pro Academyn nettiin - "Tärkeää säilyttää vuorovaikutus ja käytäntö"

Kuva: Kiilto.

Kiilto vei Pro Academyn nettiin - "Tärkeää säilyttää vuorovaikutus ja käytäntö"

Netissä on ollut mahdollista tavoittaa jopa aiempaa enemmän yleisöä.

Kuluna vuonna koronakriisi on vienyt yritysten ja yhteisöjen koulutustapahtumat verkkoon. Myös Kiilto vei rakennusalan tuotteidensa käyttöön opastavan Kiilto Pro Academyn verkkoon Venäjällä.

Kiilto Pro Academyn kaltaisessa käytännön koulutuksessa on haasteena, kuinka välittää kädentaidot videon välityksellä samalla, kun webinaarien tulva on kiristänyt kilpailun ihmisten ajasta äärimmilleen.

– Kiilto on antanut suuren painoarvon käytännön osiolle. Ihmiset ovat tottuneet työskentelemään livenä ja näkemään materiaalien käyttöä tositoimissa. Siksi myös online-formaatissa oli tärkeää säilyttää vuorovaikutus ja käytäntö esitysdiojen sijaan, Kiillolta kerrotaan Suomalais-Venäläiselle kauppakamarille.

Kiilto Pro Academyssä on yli 2000 opiskelijaa vuosittain. Kiillon Venäjän-toimitusjohtajan Jevgeni Abrinin mukaan nykyaikaiset alustat ja välineet tuovat verkkokoulutusen lähelle perinteisen koulutuksen tasoa.

– Siirtymä ei vähentänyt osallistujia, päinvastoin kykenimme kasvattamaan yleisöä ja laajentumaan maantieteellisesti Abrin kertoo.

Kiilto on selvinnyt Venäjällä koronan yli kuivin jaloin. 25 vuotta Venäjällä toiminut yritys on panostanut tutkimukseen ja kehitykseen sekä lokalisoinut tuotantonsa vahvasti.

– Yli 70 prosenttia valikoimasta valmistetaan paikallisesti. Käytämme samoja tärkeimpiä raaka-aineita Venäjällä kuin Suomessa ja Ruotsissa, Abrin kertoo RBK:lle oheisella videolla.

Lue lisää Kiillosta Venla-lehden 1/2020 näköislehdestä:

Venla 1/2020

Keskustelua aiheesta

Back top top