Skip to Content
Venäjän alueilta Patrik Saarto
Avoin 883
Leningradin alueella huhtikuussa toimivien yritysten on ilmoitettava toiminnan jatkamisesta omaan kuntaan

Hatshinan palatsi. Kuvituskuva.

Leningradin alueella huhtikuussa toimivien yritysten on ilmoitettava toiminnan jatkamisesta omaan kuntaan

Yritysten on ilmoitettava samalla myös hygieniatoimista tiloissaan.

Leningradin alueella toimintaansa huhtikuun työstä vapaan jakson aikana jatkavien yritysten on ilmoitettava toiminnan jatkamisesta vapaamuotoisella kirjeellä sen kunnan (munitsipalnyj raion, gorodskoi okrug) hallintoon, jolla yritys toimii, käy ilmi Leningradin alueen kuvernöörin Aleksandr Drozdenkon 7.4. allekirjoittamasta asetuksesta.

Yritysten on lisäksi 10. huhtikuuta mennessä tehtävä virallinen päätös hygieniatoimista toimitiloissaan ja lisättävä tämä päätös kirjeeseen liitteeksi.

Toimipisteessä ja etänä työskentelevien sekä presidentin määräämällä palkallisella vapaalla olevien työntekijöiden lukumääriä ei tarvitse ilmoittaa.

Toimialat, joilla yritykset saavat jatkaa toimintaansa, on lueteltu asetuksen lopussa. Kiinni ovat muiden Venäjän alueiden tapaan ravintolat, baarit, puodit ja muut ihmiskontaktia vaativat palvelut, toimintaansa jatkavat kriittisten alojen yritykset, ruokakaupat, apteekit, välttämättömien tarvikkeiden ja palveluiden tarjoajat sekä teollisuus.

Toimitilojen hygieniatoimien pohjana voi käyttää Venäjän kuluttajansuojaviranomaisen Rospotrebnadzorin suosituksia, jotka koskevat esimerkiksi tilojen puhtautta, työntekijöiden kontaktien rajoittamista sekä kuumeen mittaamista.

Tulossa 17. huhtikuuta:

SVKK Training Online: Do you know how your business will change because of COVID-19?

Lue myös:

Moskovassa huhtikuussa toimivien yritysten on ilmoitettava työntekijöistään kaupungille

Keskustelua aiheesta

Back top top