Skip to Content
Vähittäiskauppa ja verkkokauppa Patrik Saarto
Avoin 1900
Prisma avasi uuden myymälän Pietarin keskustassa

Kuva: Prisma

Prisma avasi uuden myymälän Pietarin keskustassa

Prisma kasvaa Pietarissa lähivuosina vielä kymmenellä myymälällä.

Pietarin palvelut ovat parantuneet jälleen uudella Prisma-myymälällä. Keskusta-alueen neljäs Prisma avasi ovensa 15. syyskuuta osoitteessa Transportnyj pereulok 1 lähellä Ligovski prospekt -metroasemaa.

Prisman Suomalais-Venäläiselle kauppakamarille lähettämän tiedotteen mukaan uusi 1200 neliön Prisma ”Transportnyj” tarjoaa suomalaisten ja kansainvälisten brändien lisäksi myös salaattibuffetin ja lämpimiä ruokia. Valikoimissa on kaikkiaan 13 000 tuotetta. Myymälä on lisäksi varustettu itsepalvelukassoilla.

Prisma

Kuva: Prisma.

Uusi Prisma on kaikkiaan 17. Pietarissa. Prisman tavoitteena on avata kymmenen uutta myymälää vuoteen 2024 mennessä. Uutena konseptina keskustaan on avattu pieniä Prisma Mini-market -lähikauppoja.

Ensimmäinen, 500 neliömetrin Prisma Mini-market aukesi keväällä 2018 Vladimirski Prospektille. Toinen, 800 neliömetrin Prisma Mini-Market aukesi heinäkuussa Au Point Rouge -tavarataloon Punaisen sillan kupeeseen. Viime syksynä aukesi myös tuhannen neliön myymälä Kirovski univermag -kauppakeskukseen.

Lue myös:

Prisma kasvaa Pietarissa – uusin myymälä aukesi Kirovski univermag -kauppakeskukseen

Ensimmäinen Prisma Mini-market menestyy Vladimirskilla – ”Luvut puhuvat puolestaan”

Keskustelua aiheesta

Back top top