Skip to Content
Ympäristö ja terveys Patrik Saarto
Avoin 1086
Scan-Castille merkittävä tilaus Jekaterinburgiin

Vuosien saatossa Scan-Castin tuotteet ovat tulleet tutuiksi ravintoloissa, laivoissa, työpaikoilla, kouluissa ja julkisissa tiloissa ympäri maailman. Kuva: Scan-Cast.

Scan-Castille merkittävä tilaus Jekaterinburgiin

Yrityksen mukaan liike-elämän ilmapiiri vaikuttaa Venäjällä nykytilanteessakin varsin tavanomaiselta.

Kalustevalmistaja Scan-Cast on käynnistänyt ammattikäyttöön suunniteltujen tuolien tarjonnan Venäjälle ensimmäisessä vaiheessa terveydenhuoltosektorille, yrityksestä kerrotaan Suomalais-Venäläiselle kauppakamarille.

Kooltaan merkittävä tilaus hammaslääkärituoleja on vahvistunut Jekaterinburgiin osaksi paikallisen jakelijan valikoimaa. Ensimmäiset toimitukset hammaslääkärituoleja julkisiin tarjouskilpailuihin on myös jo toteutettu.

– Haastavasta ajasta huolimatta vienti on saatu liikkeelle jopa odotettua joutuisammin. Liike-elämän ilmapiiri ja asiakkaiden maksuhalukkuus vaikuttavat nykytilanteessakin Venäjällä varsin tavanomaisilta. Venäjälle on vain mentävä ja aloitettava, Key Account Manager Russia, CIS Ilmari Larjavaara toteaa.

”Venäjälle on vain mentävä ja aloitettava.”

Scan-Cast on kotimainen, korkealaatuisten ja ergonomisten toimisto-, ravintola- ja julkitilakalusteiden valmistaja ja tamperelainen jo vuodesta 1978 toiminut perheyritys. Yritys on muun muassa Lojerin ja Planmecan alitoimittaja. Scan-Cast kertoo vahvuuksikseen pitkän toimitushistorian, kilpailukykyisen hinnoittelun ja kestävät materiaalit.

Kuvassa Scan-Castin valmistamia tuoleja.

Scan-Castin tuolit valmistetaan Tampereella. Kuva: Scan-Cast.

Lue lisää suomalaisyritysten Venäjän-kaupasta:

ICEPRO toimittaa kaksi kaukaloa Novosibirskin uudelle areenalle

Valmet toimittaa happidelignifiointijärjestelmän Arkangelin sellu- ja paperitehtaalle Venäjälle

Fazer käynnisti uuden tuotantolinjan Pietarissa

Keskustelua aiheesta

Back top top