Skip to Content
Kamarin uutiset Patrik Saarto
Avoin 1448
Suomalainen rakennusalan osaaminen kiinnostaa Pietarissa

Suomalainen rakennusalan osaaminen kiinnostaa Pietarissa

Pietarissa järjestettiin suomalaisten yritysten rakennusfoorumi toista kertaa.

Suomalainen rakennusalan osaaminen kiinnostaa Pietarissa ja Leningradin alueella. Kymmenen suomalaisyrityksen tähdittämä rakennusforumi keräsi jo toista kertaa salin täyteen Suomen Pietarin pääkonsulaatissa syyskuussa.

– Suomalaiset yritykset ovat erittäin aktiivisia Pietarissa ja Leningradin alueella, sanoo Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Senior Advisor Evgeniy Korobkin.

Rakennusfoorumi

Vexve valmistaa venttiilejä niin lämmitykseen kuin jäähdytykseen.

Usealla suomalaisyrityksellä on omaa tuotantoa Pietarin alueella. Korobkinin mukaan Pietarin rakennusvaliokunnan puheenjohtaja Mihail Potapov toivotti puheessaan muutkin suomalaisyritykset tervetulleiksi alueelle.

– Potapov painotti, että Pietarin hallinto on kiinnostunut suomalaisyritysten tuotannon lokalisoimisesta, Korobkin kertoo.

Kymmenen yritystä

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin ja Suomen Pietarin pääkonsulaatin yhteistyössä järjestämään rakennusfoorumiin osallistui kymmenen suomalaisyritystä. Mukana olivat Caverion, Elematic, Koja, Meka, Nanten, Oras, POK Group, Tikkurila, Uponor ja Vexve.

Rakennusfoorumi

Suomalainen rakennusalan osaaminen kiinnostaa venäläisyritysten edustajia.

– Foorumi oli erinomainen mahdollisuus keskustella eri yritysten edustajien kanssa yhteistyöstä, Caverion kirjoittaa venäjänkielisillä verkkosivuillaan.

Ensimmäisen kerran rakennusfoorumi järjestettiin Pietarissa helmikuussa. Pietarin lisäksi rakennusfoorumeita on järjestetty myös Moskovassa.

Aiheesta aiemmin:

Rakennusalan foorumi veti salin täyteen Pietarissa – ”Suomalaiset toimijat ovat yhä aktiivisempia”

Keskustelua aiheesta

Back top top