Skip to Content
Kamarin uutiset Satu Niemelä
Avoin 1001
Suomalais-Venäläinen kauppakamari uudistaa verkkosivunsa

Kuva: Kelly Sikkema/Unsplash.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari uudistaa verkkosivunsa

Suomalais-Venäläinen kauppakamari hakee pitkäaikaista, luotettavaa ja innovatiivista kumppania verkkosivujensa uudistushankkeeseen.

Projektin tavoitteena on luoda moderni, selkeä ja joustavarakenteinen kaksikielinen sivusto. Yhtenä tärkeänä elementtinä sivuilla tulee olemaan tunnusten takana oleva jäsenten extranet, joka palvelee kauppakamarin yli 650 jäsenyritystä ainutlaatuisella Suomen ja Venäjän välisen kauppaan ja talouteen keskittyvällä uutispalvelulla ja tietopankilla.

– Etsimme kumppania, joka pystyy tarjoamaan sivuston visuaalisen ilmeen, sisällön konseptoinnin ja sen teknisen toteutuksen, ylläpidon ja tuen. Arvostamme kansainvälisen ja erityisesti Venäjän liiketoiminnan ja venäjän kielen osaamista, sanoo Suomalais-Venäläisen kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä.

Kaikki kriteerit täyttävät toimittajat voivat osallistua neuvottelumenettelyyn toimittamalla osallistumishakemuksen 15.9.2021 mennessä.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari – ainutlaatuinen mahdollisuuksien verkosto

Suomalais-Venäläinen kauppakamari, SVKK, on johtava Venäjän-kaupan asiantuntija- ja edunvalvontaorganisaatio, joka yhdistää suomalaisen osaamisen ja mahdollisuuksien Venäjän. Meillä työskentelee yli 20 Venäjän-kaupan asiantuntijaa, jotka palvelevat yli 650 suomalaista ja venäläistä jäsenyritystä sekä kaikkia Venäjän-kaupasta kiinnostuneita.

Rakennamme liiketoiminnan mahdollisuuksia Suomen ja Venäjän välille tarjoamalla yrityksille parhaan tavan hyödyntää Venäjän-kaupan mahdollisuudet. Meidän tärkein tehtävämme on auttaa asiakastamme menestymään. Meiltä saat aina ajantasaista ja luotettavaa tietoa Venäjän kaupasta ja liiketoimintaympäristöstä.

Keskustelua aiheesta

Back top top