Skip to Content
Kamarin uutiset Patrik Saarto
Avoin 853
Venäjän-kaupan barometrin puhelinhaastattelut alkavat

Kuva: Unsplash.

Venäjän-kaupan barometrin puhelinhaastattelut alkavat

Tulokset julkaistaan 5. marraskuuta.

Venäjän-kaupan barometrin syksyn mittaus on jälleen käsillä. Taloustutkimus Oy:n toteuttamat puhelinhaastattelut alkavat keskiviikkona 11. syyskuuta ja kestävät noin kuukauden.

Tulokset julkistetaan 5. marraskuuta järjestettävässä Venäjän-kaupan barometrin julkistamistilaisuudessa, tutkimuksen toimeksiantajien nettisivuilla ja muissa julkaisuissa.

– Barometri piirtää meille tärkeää kuvaa suomalaisten yritysten tunnelmista Venäjän-kaupassa. Tänä syksynä haluamme barometrikyselyllä selvittää myös, millaista tukea yritykset kaipaavat juuri nyt Venäjän vientiinsä ja liiketoimintaansa, sanoo Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen.

Uusia näkymiä

Barometritutkimus selvittää Venäjän-kaupan lähitulevaisuuden näkymiä ja yritysten mielipiteitä tämän hetken haasteista.

Kevään 2019 mittaus osoitti toisaalta laskevan trendin jatkuneen, toisaalta uusien mahdollisuuksien nousevan. Etenkin Venäjän jäteuudistus on herättää laajaa kiinnostusta.

Taloustutkimus Oy toteuttaa Venäjän-kaupan barometritutkimuksen Business Team for Russia (BTR) -toimijoiden eli Suomalais-Venäläisen kauppakamarin, East Office of Finnish Industriesin, Elinkeinoelämän keskusliiton, Keskuskauppakamarin ja Suomen Yrittäjien toimeksiannosta kaksi kertaa vuodessa.

Lue myös:

Sopeutuminen ja kilpailukyky ovat nyt avainasemassa Venäjän-kaupassa – ”Jos pärjää Pietarissa ja Moskovassa, pärjää Siperiassakin”

Keskustelua aiheesta

Back top top