Skip to Content
Kamarin uutiset Patrik Saarto
Avoin 2284
Venäjänkielinen suomalaista jäteosaamista esittelevä Team Finland -sivu on avattu

Kuva: Rita Chou/Unsplash.

Venäjänkielinen suomalaista jäteosaamista esittelevä Team Finland -sivu on avattu

Sivu vastaa Venäjän tiedontarpeeseen jäteosaamisessa.

Team Finland -yhteistyöllä perustettu suomalaisia ympäristöalan yrityksiä ja jäteosaamisen ratkaisuja esittelevä uusi sivu on avattu. Sivustolle kootaan myös tietoa Suomen jätelainsäädännöstä sekä jäteketjujen hallinnasta.

– Sivusto on rakennettu vastaamaan siihen tiedontarpeeseen, joka Venäjällä on kokonaisvaltaisen jätehuoltojärjestämisen rakentamisessa. Se toimii näyteikkunana suomalaiselle kiertotalousosaamiselle Venäjän suuntaan, kertoo Suomalais-Venäläisen kauppakamarin kestävään kehitykseen erikoistunut Business Advisor Jekaterina Lindberg.

Suomalaisille yrityksille sivu on alusta markkinoida omaa tarjontaa kiertotalouden ja jätehuollon alalla. Siten se korvaa aikaisemmin tehdyn yrityslehtisen. Venäjän lisäksi sisältö on luettavissa myös englanniksi.

Sivusto on ympäristöministeriön IBA-hankkeen rahoittama ja ympäristöministeriö osallistuu sen hallinnointiin hankkeen ajan. Tämän jälkeen sivuston ylläpitoa jatkaa Suomalais-Venäläinen kauppakamari.

– Seuratkaa päivityksiä, tiedotamme yhdyskuntajätteen lisäksi myös teollisuus- ja terveydenhuollon jätteiden käsittelystä, ekoteknopuistojen rakentamisesta ja kiertotalouden kehityksestä, sanoo ympäristöministeriön hankekoordinaattori Sveta Silvennoinen-Hiisku.

Lue myös:

Jätehuoltouudistus

Keskustelua aiheesta

Back top top